zaterdag 17 januari 2015

Dé badmat...

Dé badmat... Wat zeg ik... DE badmat!

Wij hebben nog geen badkamer. We stelden onze prioriteiten en een badkamer mag gerust nog wat wachten. Met ons tweetjes en een mini in huis redden we het prima met ons douchekotje beneden: het wordt er snel warm, het is snel gepoetst... perfect voor nu.

Ik wou er graag een gezellige, zachte, warme badmat voor aan de voetjes. Eén van muur tot muur... Met een inhammetje voor de inspringende muur... Zonder er een fortuin aan kwijt te zijn... mmm...

Haken? Mijn eerste idee, maar ik vond niet het geschikte garen.
Dan maar naaien. En met een bezoekje aan Ikea, waar ik 4 badmatten kocht, begon de langste WIP, die hier ooit blijven liggen is. Ik schikte de badmatten, knipte ze op maat, haalde de boord ervan af en haalde ook een rij bolletjes aan de zijkanten weg om ze aan elkaar te kunnen naaien.
Het ding stroefde en stikte niet gemakkelijk. Ik wou dat de bolletjes van mat naar mat perfect doorliepen. Ik werd het beu en ik legde het weg. Genoeg gesakkerd op de kleine blauwe frutseltjes in huis!

Maar elke keer ik aan iets nieuws begon, hoorde ik: "En uw badmat? Wanneer doe je daar aan verder?". Toen ik begon aan de slinger: "Wanneer is je badmat klaar?"; en aan de vlaggenlijn: "Zou je niet eerst je badmat afwerken?".

Eindelijk was ze klaar. Fier als een gieter legde ik mijn badmat op de grond... ze was te groot...  AAAAHHH!
Hoe ik zo kunnen mismeten hebben, het is me nog steeds een raadsel!
Ik heb doorgebeten en ze ligt in ons douchekotje. Je ziet waar de matten aan elkaar zijn gezet en ze is niet zo strak en perfect als ik zou willen, maar goed, dat ben ik ook niet :D







8 opmerkingen:

  1. Hihihi, maar hij is klaar! En jullie voetjes zullen er vast héél blij mee zijn!
    Oh ja; perfect = saai!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zalig, dat gevoel aan je bloten voeten is hemels!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waauw, wat een werk! En trust me: ik zou ook mismeten hebben :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze is af! Nu kun je zonder schuldgevoel aan al die andere leuke projectjes beginnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn naam is Elena Branko en mijn vriend heeft het 2 maanden geleden uitgemaakt omdat hij voelde dat ik hem bedroog met mijn mannelijke vriend, ik probeerde hem alles uit te leggen, maar hij betaalde zijn dovemansoren, ik was emotioneel kapot omdat ik hield van hem zo erg totdat ik een bericht op internet zag over DR DAWN ACUNA, die mensen helpt hun verloren geliefde terug te krijgen. wat ik moest doen en ik deed het en toen sprak ze een liefdesbetovering voor me uit, ze herstelde mijn relatie in 48 uur en mijn vriend belde en smeekte om me weer met me te verzoenen als je hulp nodig hebt bij het oplossen van een probleem in een relatie of huwelijk.
    *Als u zwanger wilt worden.
    Als je welke ziekte dan ook wilt genezen.
    *Als u een miskraam wilt stoppen.
    *Als je een vloek wilt annuleren.
    En meer neem contact met haar op voor hulp: e-mail {dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...