maandag 9 maart 2015

Save that chair!

Toen ik vorige week over onze speelplaats liep, zag ik een muntkleurige poot boven de verbouwcontainer steken. Ik trok me niks aan van de lessen die nog volop aan de gang waren (met in die lessen dus ook de smartphones van studenten...), trok een kar tegen de container en ja hoor... een stoel. 

Wij zijn volop onze bureau aan het afwerken en de oude schoolstoel past er perfect in! Eén nagel is afgebroken aan de rugleuning, waardoor hij waarschijnlijk in de container is beland, maar Mister Vanila kan dat wel repareren. Ik wou een elegantere oplossing voor onze papierdoos en maakte deze papieren zak. Je herkent de inspiratiebron wel ;o)
De bekende 'Sac en papier' vond ik niet sterk genoeg om er al onze papierresten in te werpen en steeds opnieuw te gebruiken. Ik maakte er dus zelf één uit vele lagen papier-maché en nu is hij echt sterk. Ik vertrok van een bruine zak en deed er een tiental lagen papier-maché over. Daarna schilderde ik hem wit en over de rand lijmde ik nog een restje bruin papier.

Nu nog moluren verven, muren verven, hout behandelen, oude tafel schuren, gordijnen maken, vlaggenlijn haken, oude stoel herstofferen, kussens maken, wijnkistjes verven.... Nog wel even bezig dus!


2 opmerkingen:

  1. Die stoelen vliegen hier bij ons op school ook soms "zomaar" in de container...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alé zeg, zo'n schone stoel! Je verdient een stoelenredstermedaille!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...