maandag 9 maart 2015

Save that chair!

Toen ik vorige week over onze speelplaats liep, zag ik een muntkleurige poot boven de verbouwcontainer steken. Ik trok me niks aan van de lessen die nog volop aan de gang waren (met in die lessen dus ook de smartphones van studenten...), trok een kar tegen de container en ja hoor... een stoel. 

Wij zijn volop onze bureau aan het afwerken en de oude schoolstoel past er perfect in! Eén nagel is afgebroken aan de rugleuning, waardoor hij waarschijnlijk in de container is beland, maar Mister Vanila kan dat wel repareren. 



Ik wou een elegantere oplossing voor onze papierdoos en maakte deze papieren zak. Je herkent de inspiratiebron wel ;o)
De bekende 'Sac en papier' vond ik niet sterk genoeg om er al onze papierresten in te werpen en steeds opnieuw te gebruiken. Ik maakte er dus zelf één uit vele lagen papier-maché en nu is hij echt sterk. Ik vertrok van een bruine zak en deed er een tiental lagen papier-maché over. Daarna schilderde ik hem wit en over de rand lijmde ik nog een restje bruin papier.

Nu nog moluren verven, muren verven, hout behandelen, oude tafel schuren, gordijnen maken, vlaggenlijn haken, oude stoel herstofferen, kussens maken, wijnkistjes verven.... Nog wel even bezig dus!


3 opmerkingen:

  1. Die stoelen vliegen hier bij ons op school ook soms "zomaar" in de container...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alé zeg, zo'n schone stoel! Je verdient een stoelenredstermedaille!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn naam is Elena Branko en mijn vriend heeft het 2 maanden geleden uitgemaakt omdat hij voelde dat ik hem bedroog met mijn mannelijke vriend, ik probeerde hem alles uit te leggen, maar hij betaalde zijn dovemansoren, ik was emotioneel kapot omdat ik hield van hem zo erg totdat ik een bericht op internet zag over DR DAWN ACUNA, die mensen helpt hun verloren geliefde terug te krijgen. wat ik moest doen en ik deed het en toen sprak ze een liefdesbetovering voor me uit, ze herstelde mijn relatie in 48 uur en mijn vriend belde en smeekte om me weer met me te verzoenen als je hulp nodig hebt bij het oplossen van een probleem in een relatie of huwelijk.
    *Als u zwanger wilt worden.
    Als je welke ziekte dan ook wilt genezen.
    *Als u een miskraam wilt stoppen.
    *Als je een vloek wilt annuleren.
    En meer neem contact met haar op voor hulp: e-mail {dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...