maandag 3 november 2014

Jim wordt 1

Ik schrijf dit op het moment dat 1 jaar geleden mijn water brak: een week overtijd, maar toch onverwacht, net toen de vroedvrouw klaarstond om mij in te leiden (al vind ik echt dat de spelling van dit woord moet veranderen! LIJDEN.). Het had toen misschien al een belletje moeten doen rinkelen: een ventje met een sterke wil was klaar om de wereld te zien, op zijn manier.

Ik zal er morgen de hele dag aan denken, tot 22.09u wanneer het exact een jaar zal geleden zijn dat onze kleine man geboren werd. Het wordt een lange dag morgen op het werk. Ik zal ons ventje alleen 's morgens een kusje kunnen geven. Wanneer ik thuiskom, zal hij al liggen ronken.

Zijn verjaardagsfeestje deden we vorige week en hij genoot van alle aandacht. Moeke noemt hem een podiumbeest-in-wording :o) Hij toonde al zijn kunstjes!

Ik won enkele stofjes bij Eva Maria en ik wist waarvoor ze te gebruiken: Jims vlaggenlijn. 
Ik stikte (op mijn nieuwe Pfaff, oh jee, een nieuwe wereld gaat open!), ik haakte, ik vloekte, maar maakte. Niks nieuws onder de blogzon, maar voor mij en onze Jim wel. 

15 opmerkingen:

 1. Oh, je hebt het gedààn!! Zo schoon zeg, dat haakseltje er rond, dat doet het 'em toch hoor. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ik durf niet zeggen hoeveel uuuuuuren ik ermee bezig ben geweest... Maar ze was nét op tijd klaar.

   Verwijderen
  2. Goed gelukt in elk geval! En hoera voor Jim trouwens!

   Verwijderen
 2. Toffe combinatie, dat haken en naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah bedankt! Ik heb het warm water niet uitgevonden, hoor. Je ziet het wel meer passeren :o)

   Verwijderen
 3. Waaw! Zo mooi, dat gehaakt randje! Moeilijk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, niet moeilijk. Ik maakte een festonsteek aan de randen van de vlaggetjes en haakte daaraan het schulprandje. In één festonsteek haakte ik een vaste, een stokje en een dubbel stokje. In de volgende festonsteek een dubbel stokje, een stokje en een vaste. Het is gewoon erg tijdrovend (maar misschien ben ik gewoon niet zo vlug...)

   Verwijderen
 4. Ik vind het prachtig en uw uitleg hierboven in absoluut Chinees voor mij! Die kantjes aan de stof doen het gewoon! Het voordeel is dat zo een vlaggenlijn jaarlijks gebruikt kan worden... Geef Jimmeke maar een lief kusje in zijn slaap...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem nog net zelf in zijn bedje kunnen stoppen :o) Als je wil, laat ik het wel eens zien zodat het geen "Chinees" meer is ;o)

   Verwijderen
 5. Proficiat Jim! En de mama heeft goed haar best gedaan...supermooie vlaggenlijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...